Ägg med Västerbottenoströra

Påsken börjar närma sig slutet och det är dags att runda av med en silllunch ute i det fina vårvädret.vitsippaägg

SOS är aldrig fel  och till Smör, Ost och Sill är det gott med  ägghalvor med en Västerbottenröra  toppade med löjrom.

 

 

 

 

Ägg med Västerbottenröra

6 ägg

2 dl creme fraiche

2 dl Västerbottenost

1 tsk vitvinsvinäger

1 dl finhackad dill

salt,peppar

——————————————

Koka äggen, skala och dela i halvor.Gröp försiktigt ut äggulorna.

Riv västerbottenosten.

Mosa äggulorna och blanda med övriga ingredienser. Smaka av med salt och peppar.Mixa röran så den blir slät.

Skeda ut röran på ägghalvorna och dekorera med dillkvist och löjrom.ägg

 

 

Lämna en kommentar

Under Röror och plock, Vegetariskt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *