Tartarsås till Fish & Chips

Sista kvällen på ” Capen” för denna gång och vi åker till urgulliga staden Chatham. Massor med restauranger och små butiker i den fina New Englandstilen.Under 4th of July trängs ca 20000 människor i den lilla byn för att se paraden. Vi går på ” Wild goose Tavern” och äter Fish & chips med Coleslaw och god Tartarsås. IMG_5141.JPG

 Tartarsås

1 1/2 dl majonnäs

2 tsk Kapris

1/2 dl tärnad västeråsgurka

1 tsk citronsaft

Persilja

Salt, peppar

————————————

Tärna gurkan fint. Hacka kapris och persilja och blanda ihop allt med citronsaft och majonnäs. Låt stå och vila i kylskåp fram till servering. IMG_5140.JPG

Underbara byn Chatham på Cape Cod !IMG_5145.JPG

IMG_5152.JPG

IMG_5137.JPG

 

IMG_5155.PNG

Lämna en kommentar

Under Fisk & Skaldjur, Såser och Dressingar, Tillbehör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *