Kyckling wrap med Parmesan créme

Middagar ska ta lång tid  att äta på helger och det är trevligt om alla kan få plocka ihop sina favoriter, jag gillar ju plock till förrätter men även vid middagar. Du kan fylla en wrap med det mesta – det behöver inte vara tacos eller färdigköpt enchilada. Idag gör jag  kyckling i en ost sås med olika tillbehör och förutom barnens favorit guacamole gör jag här en parmesan crème som är både enkel att göra och fantastisk god till kyckling. Gör den gärna en stund innan middagen så smakerna sätter sig ordentligt.Servera som en wrap med kycklingbitar,såser,sallad och grönsaker.IMG_8689

Parmesan crèmeIMG_8682

2 dl crème fraiche

1 riven vitlöksklyfta

1 dl fint riven parmesan

någon msk olivolja

salt,peppar

———————————————

Riv parmesanen fint och blanda ihop med övriga ingredienser. Låt vila en stund i rumstemperatur.Servera till kyckling i wraps med grönsaker och en guacamole.IMG_8693

IMG_8687

I Provence i Frankrike har jag köpt detta geniala fat som jag river vitlök på !IMG_8684

 

Lämna en kommentar

Under Fågel, Kyckling, Plock, Röror och plock, Sallad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *