Victors Födelsedags Kladdkaka

Idag fyller sonen 19 år ! 19 år ! -Det känns ju helt galet att åren går så snabbt.Det gäller verkligen att njut av varenda sekund och efter att Victor har varit borta 1 år i USA är vi så glada att ha fått hem vår bästa Victor ! Födelsedag mitt i mycket jobb, skola träningar och resor. Till middagen är det faktiskt bara jag och Victor som har en mysig middag och äter Hamburgare på högrev, men när syrran kommer hem sent på kvällen ska ändå en tårta/ kaka ha fixats fram.

Victor älska chokladkakor och denna supersnabba chokladkaka som du blandar direkt i en kastrull är perfekt som tårtgrund- Mjuk inuti och lite hårdare utanpå, precis som en tonåring 🙂 Grattis vår fina son !aa victors tårta

Kladdkaka

100 gram smör

2 1/2 dl socker

2 ägg

1 dl mjöl

3 msk kakao

1 tsk vaniljsocker

——————————————–

Smält smöret i en kastrull.När smöret smält, lyft kastrullen från plattan och tillsätt socker och ägg.Rör ordentligt och rör sedan i övriga ingredienser. Häll smeten i en smörad och ströad form.Grädda i 175 grader ca 15 minuter. Det blir en låg kaka med hård yta och lite  kladdig i mitten. Idag pyntar Emma kakan med florsocker, bär, chokladbokstäver och ljus. Grattis världens bästa Victor !:)

Paketöppning tidigt på morgonen !aaa victors födelsedag

En något yngre Victor – som alltid -världens bästa Victor 🙂aaa viictor

Lämna en kommentar

Under Bakning, Dessert

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *