Gnocci med kyckling och champinjoner

Snart är det Påsk och då blir det fjällen! – Det ska bli riktigt skönt med lite lediga dagar och skidåkning⛷☀️🐣.Vi startar upp påskhelgen med kyckling med Gnocci och massor med champinjoner. Visst blev det vackert med alla färger!

 Kyckling med Gnocci och champinjoner

4 kycklingfiléer

200 gram champinjoner

1 gul lök

3 dl grädde

150 gram färsk spenat

1 msk kalvfond

4 portioner färsk gnocchi

12 körsbärstomater 

———————

Stek kycklingen i smör och olja.Salta och peppra.Stek klart i 150 grader i ugnen ca 15-20 minuter.

Koka Gnoccin och sila av vattnet.

Rensa champinjonerna och dela grovt.Skala löken och hacka grovt.Bryn lök och svamp till den fått fin färg, tillsätt kycklingen,grädden, kalvfonden och Gnoccin.låt småputtra 5 minuter, smaka av med salt och peppar.Tillsätt i slutet spenaten och rör runt försiktigt.Dela tomaterna och lägg i dem innan servering. Servera med grovt riven parmesan.

 Nu drar vi upp till fjällen och firar påsk🐣☀️ 

 

Lämna en kommentar

Under Kyckling, Potatisrätter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *