Grissini med Ruccola och Prosciutto

Idéer på enkla och goda plock/mingel  tilltugg kan man aldrig få för mycket av.

Dessa tillpiffade Grissini är superenkla att göra och goda till ett glas bubbel eller lite rose. Vill du lyxa till det ytterligare så gör en god röra som du kan doppa grissinin i. Jag rörde ihop en getoströra av getost och crème fraiche,chiliflakes, salt och peppar men ta den röran du gillar mest eller servera bara som de är.IMG_7686

Grissini med Ruccola och Prosciutto

Ca 12 st

12 st Grissini

20 gram färsk ruccola

100 gram Prosciutto ( alt gott även med Bresaola)

Linda in ruccolan och grissini i remsor av Prosciutto eller Bresaola. Ställ ner i ett glas.cropped-IMG_7651.jpg

 

 

Lämna en kommentar

Under Plock, Röror och plock

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *