Oxrullader med ädelost & svamp

Mitt i veckan, mörkt,regnigt och dags för en god middag ! Mysigt med öppen spis och det tycker katten också…..
Jag är supersugen på Oxrullader men det är inte Emma… – vi får helt enkelt ”leka” restaurang och ha flera rätter.Emma beställer lammrostbiff med ” Bea-sås” . Vi andra äter -; just det ; Oxrullader !  Men i stället för klassisk fyllning testar jag svamp och ädelost….IMG_0401.JPG

Oxrullader med ädelost och svamp

IMG_0386.JPG6-8 champinjoner
200 gram kvibille gräddädel
2 vitlöksklyftor
1/2 kruka färsk persilja
Salt,Peppar

Hacka champinjoner , vitlök och ädelost.Blanda med persilja och peppar.
Lägg röran i lövbiff och rulla ihop och fäst med rullad nål eller tandpetare.Stek i smör tills rulladerna får fin yta . Tillsätt grädde , vatten kalvfond och buljongtärning . Låt puttra ihop – tillsätt soja och smaka av med saltning peppar.
Servera med klyftpotatis och mozzarellasallad ( det funkar även till Emmas Lamm och Bea 🙂 )

IMG_0390.JPGIMG_0393.JPG

 

 

 

 

 

 

 

..men Emma kör Lamm rostbiff med ” Bea” 🙂 ( 65 grader  innertemp)

IMG_0405.JPGIMG_0402.JPG

 

 

 

 

 

Lämna en kommentar

Under Kött

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *