Tillbaka efter några härliga dagar i London med mycket shopping och god mat.Emmas favorit – efter det fantastiska Afternoon teet” på BB Bakery ,blev det Joe´´s Sushi på Harvey Nickols. Gott och roligt med asiatiskt på rullband.
Ingen pasta på 4 dagar så idag blir det tagliatelle med kräftstjärtar i en vitvinsås
Tagliatelle med Kräftstjärtar & Räkor
1 burk 400 gram kräftstjärtar
2 hg färska räkor
1 gul lök
6-8 champinjoner
1 msk tomatpuré
1 1/2 fiskbuljongtärning
1 dl vitt vin
4 dl grädde
Chiliflakes
Svartpeppar
——————————-
Skala och hacka löken.Rensa och dela svampen. Fräs lök och svamp i olivolja och smör.Tillsätt vin och låt fräsa någon minut.tillsätt grädde, tomatpuré och fiskbuljongtärningar och smaka av med peppar och chiliflakes. Låt koka sakta ca 30 minuter.
Servera med nykokt tagliatelle, körsbärstomater och parmesan.