Kycklinglasagne

Bara en sådan där dag på jobbet när det ena mötet avlöser det andra – bra möten, men när du lämnar jobbet, lite sent och halvspringande nerför rulltrappor som står stilla känner du att -”när ska jag göra allt som jag skulle gjort idag?” – Ändå skönt med onsdag och ” lillördag” , mys middag och snart redo för en ny dag med nya utmaningar 🙂 IMG_3001.JPG

Kycklinglasagne

3 kycklingfiléerIMG_2999.JPG

1 lök

1 pkt bacon

200 gram fetaost

Tomatsås, -du hittar recept på open kitchen eller köp färdig om det ska gå snabbt !

Bechamelsås

Lasagneplattor

Riven ost

Salt,peppar

Till servering

Parmesan

——————————–

Dela kycklingen i små bitar. Dela baconet. Skala och hacka löken. Stek kyckling, bacon och lök så de får fin färg i olja.

Gör tomatsås ( sök recept här) eller om det ska gå snabbt – köp färdig sås.

Gör en bechamelsås .

Smörj en form och lägg ett lager bechamelsås i botten. Lägg lasagneplattor och sedan kycklingnlandningen. Smula över fetaost och ringla över bechamelsås. Upprepa ett varv till . Avsluta med lasagneplattor och ett lager bechamelsås. Strö på riven ost och ugnsbaka ca 40 minuter i 200 grader.Servera med nyriven parmesan och ett glas rött vin 🙂IMG_3007.JPG

Lämna en kommentar

Under Kyckling, Pasta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *