Makirullar på sushi buffen

FREDAG!!! Jag gillar verkligen alla veckans dagar och Måndagar är en bra dag med ny vecka nya möjligheter, men ibland – och kanske extra mycket denna vecka, känns denna fredag och fredagskänslan helt euforiskt ! Roligt på jobbet men just nu galet mycket 😂 – därför smakar fredagens Champagnedrink extra gott idag ! Asiatiska smaker till middag med sushi och Yakiniki, idag utökar vi sushibuffen med Makirullar – inte alls så svårt som hur resultatet ser ut. IMG_6729-0

 Makirullar till sushibuffenIMG_6724

1 ark nori

1 sats sushiris ( se sushi )

2 crabfish stick

1 avocado

—————–

Lägg ett ark Nori på en sushi Bambu matta.Täck med ett lager sushiris.Dela avocadon i smala remsor och lägg på mitten tillsammans med crabstick stavarna. Rulla ihop så tight du kan. Dela i cm tjocka skivor.

IMG_6727

IMG_6734

IMG_6729 Asiatisk meny- vi gör vår supergoda  Yakiniki som varmrätt efter sushibuffen ☀️ IMG_6736

 

Lämna en kommentar

Under Fisk & Skaldjur, Övrigt, Ris rätter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *