Mango & Gurk salsa samt Salsa Verdi till kycklingwraps

Såg en bild med en smarrig kyckling & avocadowrap som blev inspiration till dagens middag.En salsa med gurka,mango och koriander samt en salsa verde är gott till kycklingen och till Emma blir det en enkel guacamole.

Mango & Gurk salsa

1/2 gurka

200 gram frusen mango

1 avocado

1/2 rödlök

1 tsk riven ingefära

1/2 lime

1/2 kruka koriander

1 tsk flytande honung 

1/2 tsk chiliflakes

Salt,peppar

——————-

Tvätta gurkan och dela på hälften – ta bort kärnorna och dela i små bitar.Låt mangon Tina.Skala och hacka löken.Tärna avokadon och blanda ihop – tillsätt övriga ingredienser.



Salsa verde

1 knippe persilja

1 knippe basilika

2 msk kapris

5 sardeller

1 msk dijonsenap

1 msk vitvinsvinäger

2 vitlöksklyftor

Salt, peppar

Olivolja efter smak

——————-

Mixa alla ingredienser utom olivoljan.Tilösätt olivolja beroende på hur tjock du vill ha salsan.

Servera med tortilla bröd ihop med cremefraiche, riven ost och guacamole !

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *