Fetaost biffar 

Snart har vi tagit oss igenom Januari och det blir faktisk lite ljusare för varje dag.☀ Efter en härlig lördag med löparrunda i solen lagar vi biffar med fetaost som bi äter med en härlig grönsallad , rostade rotfrukter och tsatsiki och gärna stekt halloumi.

Fetaost biffar

500 gram nötfärs

1 ägg

2 vitlöksklyftor

1 msk timjan

250 gram fetaost

Salt,peppar

——————-

Blanda köttfärsen med ägg, pressad vitlök, timjan och salt, peppar.Dela fetaosten i kuber och blanda i smeten.Stek på först hög värme i en god olivolja för att få stekyta och sedan medelvärme.Servera med rostade rotfrukter och tsatsiki på en grönsallads bädd och gärna med stekt halloumi.



Lämna en kommentar

Under Kött

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *