Chevre Chaud är en klassisk Fransk Bistrorätt – och så god! Ibland får jag bara sådan längtan efter just Chevre Chaud, -det måste vara något i osten som jag behöver just då :)I dag väljer jag att hoppa surdegsbrödet och servera med grönsallad och vinägrett dressing.
Chevre ost
1 Kruka Romansallad
200 gram färsk spenat
3 tomater
1/2 gurka
2 avokado
Honung
Valnötter
2 soltorkade tomater i bitar
————————————————
4 msk olivolja
1 msk vitvinsvinäger
1 msk dijonsenap
1/2 dl grädde
färsk rosmarin och timjan
salt peppar
————————————————————
Vispa ihop vinägretten.
Skölj och dela salladen.
Dela tomater, gurka och avokado.
Dela Chevren i cm tjocka skivor , lägg på plåt/ugnsfast fat och gratinera i 225 grader ca 5 minuter.
Fördela salladen på ett stort fat, lägg tomater, gurka och avokado över och ringla vinägrett dressing över.
Lägg den gratinerade Chevren på salladen och ringla honung över. Dekorera med valnötter.