Falska sniglar

Fredagsmys med Rosévin och ”Falska sniglar” – bra start på helgen. Jag älskar Frankrike och maten där. Sniglar hör till att äta när man besöker Paris men här hemma gör jag en annan variant med champinjoner fyllda med roquefort ost, smör, vitlök och persilja.Även om du inte gillar sniglar är det här så gott och ger en härlig känsla och smak av Paris. Dessutom superenkelt att göra !IMG_3749.JPG

 Falska sniglarIMG_3747.JPG

300 gram champinjoner

40 gram smör

50 gram roquefort ost

2 vitlöksklyftor

Persilja

Salt,peppar

——————————————-

Rör smöret mjukt och pressa i vitlöken.Mosa ner ädelosten.Finhacka persiljan och blanda i röran.smaka av med salt och peppar .

Ta bort stjälkarna från champinjoner och ställ i ett ugnssäkert fat.Lägg i ost röran och gratinera i 275 grader 5-10 minuter. Ät som tillbehör eller ihop med bröd som plock till ett glas vin.  IMG_3745-0.JPG

Lämna en kommentar

Under Plock, Vegetariskt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *