Fish tacos

Efter att ha testat Fish tacos på Foodtrucken i somras vill vi ha mer.Med torsk och tortillabröd ihop med salsor och coleslaw blir det en lite roligare tisdagsmiddag.Har du ont om tid köper du färdiga röror och tillbehör ,men godast såklart att göra själv !IMG_5701

Fish tacos

600 gram torsk

2 msk rapsolja

1 ägg

ströbröd

rivet skal från 1 lime

salt,peppar

Tillbehör

Koriander sås

2 dl matlagningsyogurt

1 msk majonäs

1/2 lime , skal och saft

1 knippe koriander

svartpeppar

Ännu mer tillbehör

Tortillabröd

Guacomole

Chunky salsa

Syltad rödlök

Cole slaw

——————————–

Skär fisken i 3 cm stora kuber och lägg i en skål.Tillsätt olja rör om, tillsätt ströbröd och rör om.Vispa upp ägget och blanda i bland fisken, tillsätt mer ströbröd salt,peppar och rivet limeskal och rör försiktigt.Lägg ut fiskbitarna på en plåt med bakplåtspapper och baka i ugn 225 grader tills de är krispiga och gyllenbruna.Vänd så de blir knapriga på båda sidor.

Värm tortillabröden i en stekpanna och servera med tillbehören.

Idag försöker vi hitta hemligheten i de goda smakerna från Fish tacosen i somras som Foodtrucken serverade, det blev en ny favorit även om jag inte riktigt kom ihåg koriandersåsen , tror min var mer ” yogurtig” men smakerna var goda 🙂

IMG_5689

Lämna en kommentar

Under Fisk & Skaldjur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *