Chokladmousse ” Black & White ”

Oj oj oj vad tiden rusar på ! Skulle vilja stanna upp lite😳 Lördag i alla fall en härlig middag med vänner och då testade vi denna vackra chokladdessert med både mörk och vit choklad.Gott med jordgubbar eller hallon. 

 Chokladmousse ” Black & White”

100 gram mörk choklad

1 1/2 dl vispgrädde

1/2 gelatinblad

100 gram vit choklad

1 1/2 dl grädde

1/2 gelatinblad

———————

Smält chokladen över vattenbad.Under tiden lägg gelatin i kallt vatten i 5 min.Blanda i gelatinet i den smälta chokladen.Vispa grädden men inte allt för hårt.Låt chokladen bli lite svalare och blanda med den vispade grädden.Häll i blandningen i ett glas.Gör sedan likadant med den vita chokladen och lägg över den mörka.Låt stå i kylen till servering och garnera med färska bär . 

   

Lämna en kommentar

Under Dessert

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *