Quesadillas med fetaost och soltorkade tomater

Vi gillar verkligen plockmat.Det är ett härligt sätt att varva ner till middagen och det är gått med olika smaker i små bitar.Något som är lätt att variera och går snabbt att göra är olika former av Quesadillas med olika fyllningar som du sedan skär i tårtbitar. Den här fyllningen är italieninspirerad men blir en rolig crossover att lägga i tortillabröd. IMG_7823

Quesadillas med fetaost och soltorkade tomater

8 mjuka tortillabröd

4 msk pesto

100 gram fetaost

8-10 soltorkade tomater

————————————————————-

Börja med att bred peston på 4 av tortillabröd.

Smula fetaosten över peston.

Skär de soltorkade tomaterna i små bitar och sprid dem över peston/fetaosttortillan.

Lägg på 4 andra tortilla på den bredda tortillan och tryck ihop försiktigt.

Stej tortillan i smörad stekpanna på båda sidor. Hit kan du förbereda quesadillan.

Innan servering ställ in i ugnen på 200 grader i ca 5 minuter.

Servera ljummen och skär i tårtbitar.IMG_7822

Lämna en kommentar

Under Plock, Röror och plock

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *