Knäckebröd med frön

Svenskt knäckebröd -Knäckebröd ! Kanske det man längtar mest efter när man långt hemifrån länge! Det finns många recept, vissa komplicerade som tar flera dagar att baka och sedan finns det enkla recept som går snabbt att baka ihop.Detta knäckebröd är ett enkelt snabbt bröd som du kan baka på de frön och kärnor du har hemma på ungefär 1 timme.Jag hittar pumpafrön,solrosfrön,linfrön och sesamfrön i skafferiet. IMG_5727

 Knäckebröd med frönIMG_5725

1/2 dl pumpafrön

1/2 dl solrosfrön

1 dl sesamfrön

1/2 dl krossade linfrön

2 dl vetemjöl

1/2 tsk Salt

2 msk olivolja

2 dl kallt vatten

——————-

Blanda alla torra ingredienser och tillsätt olja och vatten till en lös smet.Häll ut och platta ut på en plåt.Grädda i 150 grader ca 25 minuter.Ta ut ur ugnen och dela i lagom stora bitar och grädda sedan ytterligare 20-25 minuter.Låt svalna på galler.IMG_5726

Lämna en kommentar

Under Okategoriserade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *