Vi gillar verkligen plockmat.Det är ett härligt sätt att varva ner till middagen och det är gått med olika smaker i små bitar.Något som är lätt att variera och går snabbt att göra är olika former av Quesadillas med olika fyllningar som du sedan skär i tårtbitar. Den här fyllningen är italieninspirerad men blir en rolig crossover att lägga i tortillabröd.
Quesadillas med fetaost och soltorkade tomater
8 mjuka tortillabröd
4 msk pesto
100 gram fetaost
8-10 soltorkade tomater
————————————————————-
Börja med att bred peston på 4 av tortillabröd.
Smula fetaosten över peston.
Skär de soltorkade tomaterna i små bitar och sprid dem över peston/fetaosttortillan.
Lägg på 4 andra tortilla på den bredda tortillan och tryck ihop försiktigt.
Stej tortillan i smörad stekpanna på båda sidor. Hit kan du förbereda quesadillan.
Innan servering ställ in i ugnen på 200 grader i ca 5 minuter.