Matjesillröra

Riktigt varmt både inne och ute och nu alldeles sista semesterdagen för den här sommaren.Det är lätt att bli saltsugen i värmen och i stället för chips eller annat salt ”snacks” är det gott med en sillröra på lite knäckebröd.

Matjesillröra
1 burk matjessill
1 rödlök
2 kokta ägg
1 1/2 msk majonnäs
2 msk cremefraiche
1 msk Kalles kaviar
Gräslök ,dill
Peppar
————————————
Hacka lök och ägg och dela sillen i små bitar.
Blanda ihop majonnäs, créme fraice och kaviar med gräslök och dill.
Bland ihop créme fraiche röran med sillröran. Tillsätt lite i taget och se till så du får en ” torr” röra.
Servera på knäckebröd.

20140803-173211-63131462.jpg

 

 

 

Leave a Comment

Filed under Fisk & Skaldjur, Plock, Röror och plock

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *