Falukorv, makaroner och matinspiration inför helgens middagar !

Självklart kan man inte alltid i en stressig vardag hitta matinspiration och testa nya maträtter!

Med en man som är ute och reser, dotter på träning inför helgens tävlingar och son i USA  blir det middag med ” Me, myself and I ” och jag längtar efter  och lagar Victors favoriträtt Makaronipudding – hederlig Svensk Falukorv och makaroner. Jag passar samtidigt på att försöka hitta inspiration och tema till fredagens middag. Ska det bli, Svensk husman,Franskt, Asiatiskt,Italienskt, Crossover , Fisk, kött, långkok, pasta???
Skönt ibland att frossa i kokböcker och tidningar – och fylla på matinspirationen,- ja ,-vi får se vad det blir ,men för mig är planering och tankar runt mat lika rolig som själva kokandet . ( Och ja, receptet på makaronipuddingen finns redan här…):)IMG_8117

IMG_8122

IMG_8118

IMG_8126

Lämna en kommentar

Under Matinspiration, Pasta, Svensk husmanskost

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *