”Lamm Rydberg” med chevrecreme

En härlig Söndag hemma med vårsol, tvätt efter 1 veckas fjäll lov, och trädgårds fokus:) 

Det blev nästan en hel rimmad lammstek kvar efter påskens middagar och idag får det bli ” Lamm Rydberg” med chevrecreme.Ett bra alternativ till ” Biff Rydberg ” med senapscreme 🙂 enkelt, snabbt, supergott och hållbart – jag som nästan alltid lagar för mycket mat – det gäller att vara kreativ med resterna.

Lamm Rydberg med chevrecreme

Lammstek ( min var rimmad)

Potatis ( beräkna / person )

Lök ( 2 för 4 personer)

Chevrecreme

200 gram chevre

2 dl creme fraiche

1 msk honung

Salt,peppar

——————————————-

Dela lamm och potatis i cm stora kuber. Skala och finhacka löken.

Blanda till chevrecremen.Mosa Chevren och blanda ner i creme fracken.Blanda i honung och kör i mixer så cremen blir slät.Smaka av med salt &  peppar.Låt vila.

Stek potatisen i långpanna i ugn.Stek löken tills den blir mjuk. Stek lammet. Servera allt ihop med chevrecremen. 

 

Leave a Comment

Filed under Kött, Röror och plock

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *