Breasaola med citron, parmesan & pinjenötter

Onsdagsmys och lite stressat mellan träningar och föräldramöten. Italienska charkuturier är alltid så gott och idag blir det Breasaola som marineras lätt i citron och med parmesan och pinjenötter. Gott till en pastasallad med pesto och en härlig tomatsallad till !IMG_6579

Breasaola med citron,parmesan & pinjenötter

12 skivor Breasaola

1/2 citron – saften

olivolja

parmesan

pinjenötter

—————————————–

Lägg upp Breasaolan på ett fint fat och droppa citronsaft och olivolja över.

Riv rikligt med riven parmesan över och toppa med pinjenötter som du rostat lätt i en torr panna.

Servera med tomat o avocadosallad och  en pastasallad med pestoIMG_6346

Lämna en kommentar

Under Kött

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *