Lidingöloppet och vår lilla ö invaderas av tusentals löpare 🙂 Roligt och energigivande och som vanligt när det är Lidingöloppet 🙂 är det idag fint höstväder.Som alltid innan lopp viktigt att ladda med ordentlig frukost.Den underbara doften som sprider sig i huset när du gör denna goda musli är fantastisk !Enkelt är det också och gott att ha på yoghurt och fil nu när hösten kommer och det är mysigt att sitta inne med tända ljus och njuta av helgens frukost.
Kanel & Kardemummadoftande musli
2 1/2 dl havregryn
2 1/2 dl kokosflingor
1/2 dl pumpakärnor
1/2 dl solrosfrön
1dl hackad mandel
1 tsk malen kardemumma
1 krm salt
1 dl flytande honung
1/2 msk vatten
Att blanda i
1 1/2 dl torkad valfri frukt
—————————————————————-
Blanda alla ingredienser utom den torkad frukten och fördela blandningen på en plåt.
Rosta i 175 grader ca 20 minuter. Efter halva tiden rör du om.
Låt muslin svalna innan du blandar i den torkade frukten.Förvara i burk med tättslutande lock.