En mindre rolig matdag…

Ibland behöver man fylla på sin matinspiration. Ett enkelt sätt förutom att titta i kokböcker är såklart att gå på olika restauranger och få lite tips och input.Tyvärr blev det inte riktigt så denna gången. Igår var jag ute och åt med en kollega från Turkiet som ska lämna vårt företag efter 20 år.  Vi ville att hon skulle få gå på ett typiskt svensk ställe med typisk svensk mat.Valet ångrar i alla fall jag, smaklöst och trist mat,och värre blev det..

Matförgiftning kan man verkligen sätta epitetet ” en mindre rolig matdag ” på…IMG_7357 Efter en dag med Coca cola och rostat bröd känns det fortfarande som om jag aldrig vill laga mat igen och Victor får laga ihop sina favorit köpeköttbullar i stället.IMG_7359

Lämna en kommentar

Under Övrigt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *