Bresaola i rulle till Italienska buffén

”Lillördag” , jag och Emma hemma själva , vi älskar Italienska smaker och gör en liten buffé.Idag testar vi dessa små Bresaola rullar. Enkla att rulla ihop och basilikan i kombination med citronen och mascarponen tar oss till ett soligt Italien. Emma var först lite skeptisk men när hon smakade,, – ” hur kan något som var så enkelt att göra smaka sååå gott?” Ja, mat behöver inte vara komplicerad – råvarorna är viktigast och miljön du äter den i 🙂

Happy Wendsday !IMG_2721.JPG

Bresolarullar med mascarponeIMG_2718.JPG
6 skivor Bresaola
200 gram mascarpone
1/2 citron skalet
1 näve Färsk basilika
Salt, peppar
———————————
Lägg ut Bresaola skivorna omlott på ett bakplåtspapper. Lägg på mascarpone , rivet citronskal och rivna basilika blad. Salta och peppra innan du rullar ihop till en rulle och förvarar i kylen. Innan servering , skär rullen i skivor och lägg på ett vackert fat.

IMG_2720.JPG

 

 

IMG_2730.JPG

IMG_2727.JPG

Leave a Comment

Filed under Kött, Matinspiration, Plock, Röror och plock, Tillbehör

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *