Enkla Cheesecaken med färska bär

Hallon och blåbärstider! Gott att äta ” au naturell” men också fantastiskt gott i kakor och desserter. Här är en superenkel cheesecake som du garnerar med de bär du har hemma. IMG_5562-0.jpg

 Enkla cheesecaken med färska bär

12 digestivekexIMG_5545.JPG

75 gram smör

Fyllningen

300 gram philadelfiaost

1 1/2 dl kesella

1 dl socker

1 tsk vaniljsocker

2 äggulor

Skal från 1 citron och saften från halva citronen

Till dekoration

Färska bär

———————————

Kör kex i matberedare.Smält smöret och kör med det i kexsmulorna.Tryck ut i en form ca 24 cm i diameter.

Mixa ihop alla ingredienser till fyllningen till en jämn smet. Häll på kexbotten och grädda i 175 grader 20-30 minuter. Låt kallna i kylskåp.Vid servering – dekorera med färska bär.  IMG_5565.JPG

Lämna en kommentar

Under Bakning, Dessert

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *